lauantai 23. heinäkuuta 2016

Grillattu feta

Fetaa laitan uunissa silloin tällöin, sopii erityisesti uunijuureksien kanssa.  Tällä kertaa grillasin fetaa lisukkeeksi. Muuten ateria koostui kokonaisena grillatusta naudan ulkofileestä, chimichurri-kastikkeesta, salaatista ja uunissa lämmitetyistä keitetyistä uusista perunoista. Kuvassa feta etualalla.


Aloita laittamalla pari palaa alumiinifoliota päällekkäin ja öljyä pinta kevyesti. Nosta fetat folioon. (Meillä kolme fetaa kuudelle ruokailijalle. Aika sopiva määrä, pieni pala jäi, mutta muuta ruokaa oli sen verran paljon ettei ihme.) Lorauta oliiviöljyä pinnalle, lisää mustapippuria ja tuoreita yrttejä. Mä laitoin kaksi oksaa timjamia ja kaksi oreganoa.


Taita folio nyytiksi ja grillaa epäsuoralla lämmöllä noin 20  minuuttia. Hyvä lisuke niin kasvisaterialle kuin grillatulle lihalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti