lauantai 9. heinäkuuta 2016

Herne-minttusalaatti

Tulipa näköjään blogihistoriani pisin tauko. Kovin vähän olen laittanut ruokaa tänä kesänä ja sekin vähä on ollut ilman uutuuksia. Yks juhannussalaatti ansaitsee tulla huomioiduksi, tässä se tulee, herne-minttusalaatti.

Minttu voi erinomaisen hyvin ruukussaan ja piti keksiä sille käyttöä.


Salaattiin laitoin romainesalaattia (Timotejn kasvimaasta), minttua (Majan yrttiviljelmästä), rucolaa, hernettä, kurkkua ja fetaa. Kastikkeeksi oliiviöljyä ja valkoista viinietikkaa.


Hyvää! 

Tauko vielä jatkuu hetkisen, ensi viikko menee matkoilla. Sen jälkeen Villa Sandin kesäkeittiö käytösssä kolmen viikon ajan, joten enköhän pääse takaisin normaaliin bloggaustahtiin. Nyt matkalaukkua pakkaamaan, 'nähdään' noin viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti