perjantai 22. heinäkuuta 2016

Ravunpyrstöleivät

Alkupalaksi tällaisia tässä yhtenä päivänä:


Leivän päällä 'kurkkusalaattia', jossa 1 avomaan kurkku kuorittuna ja pilkottuna,puolikas omena kuorittuna ja pilkottuna, yksi varsi lehtiselleriä pilkottuna, pari rkl Hellmansin majoneesia, puolikkaan limetin mehua ja mustapippuria.

Salaatti leiville, päälle jokiravunpyrstöjä purkista ja tuoretta tilliä. Nautittiin muutama päivä ennen rapusesongin alkamista.


Yksi ruokailija (ja blogin lukija) huomasi tämän muistuttavan jonkun verran kalakastiketta jota teen silloin tällöin, resepti täällä (on muuten yksi Villa Sandin ensimmäisistä resepteistä). Ja tokihan näin on, likipitäen samat raaka-aineet. Hyvä tässäkin muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti