torstai 26. huhtikuuta 2018

Kanasalaatti ja chimichurri


Tässä nyt toinen patalätyn kanssa tarjoiltu salaatti, tällä kertaa kahden hengen annoksena. Kanasalaatti jonka jujuna on chimichurri kastikkeena. Minulle chimichurri on pihvin lisuke, joten tämä on uusi aluevaltaus. 


Takana näkyy jo chimichurri kulhossaan, etualalla salaatin ainekset. Chimichurrin tein tällä kertaa pienellä poikeuksella, tuoreen oreganon sijasta käytin kuivattua.

Pilko puska persiljaa hienoksi. Hienonna myös 1-2 valkosipulinkynttä ja yksi punainen chili. Sekoita ja lisää joukkoon n 1rkl viinietikkaa, n tl kuivattua oreganoa, hieman suolaa ja mustapippuria. Viimeksi oliiviöljyä niin paljon että koostumus on mieleinen (ehkä desin verran laitoin).


Kanafileet paistoin valurautapannulla kypsiksi ja sivelin paistamisen aikana samalla bbq-kastikkeella jonka olin tehnyt tätä ruokaa varten edellisenä viikonloppuna.



Salaattia, tomaattia, punasipulia, sitruunamehulla maustettua avokadoa, kanaa, chimichurria ja tuoretta persiljaa. Oli hyvää tälläkin kertaa. Chimichurri on varsin kelpo salaatinkastike, ainakin salaatille jossa on lihaa mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti