Tällä ruoalla ei ole mitään alkuperäistä reseptiä, on vuosien mittaan muovautunut meidän makumme mukaiseksi. Resepti ei paljoa vaihtele, ainekset yhteiskuvassa:
Keltaisessa kulhossa paistetut tomaatit |
Tomaatit ovat hyviä, teoriassa. Käytännössä usein mauttomia, kovia ja liki raakoja. Sen vuoksi on tullut tavakseni käyttää ne nopeasti paistinpannun kautta ruokiin johon se sopii, niin kuin tähän.
Maku on paljon intensiivisempi näin. Pikkutomaatit siis puoliksi ja kuumenna hetki. Pilko yksi avocado ja muutama basilikan lehti. Laita n 2 dl kuohukermaa kattilaan (resepti kahdelle, by the way) ja keitä miedolla lämmöllä kunnes n puolet jäljellä, lisää 1 rkl valmista pestokastiketta.
Keitä pasta. Mausta kampasimpukat (meillä 4 kpl /nuppi) suolalla ja pippurilla, paista keskilämmöllä molemmin puolin kunnes kauniin ruskeita. Rakenna ateria: pastaa, kerma-pesto-kastiketta, simpukat, avocado, tomaatit ja basilika.
Kuvan ottamisen jälkeen kauhoin avocadot ja tomaatit pasta päälle, normaaliin tyyliin. Kuvauksen ajaksi jätin eri 'kököihin' jotta kokonaisuus, ehkä, näkyy paremmin. Tää on todella hyvää, ljuvligt gott!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti