sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Ranskalainen meny


Neljä päivää Pariisissa veresti kummasti olematonta ranskan kielen taitoamme. Lautaselle päätyi mm endiivisalaattia, kalaterriiniä, kampasimpukoita (useammankin kerran), kania, possua ja linssejä, tartarpihvi sekä yhtä ja toista muuta hyvää. Suurin osa ruokapaikoista bistro kategoriaan kuuluvia, osaan päädyttiin sattumalta, osaan oli suositus kokkiystävältä (joka on työskennellyt Pariisissa jokunen vuosi sitten) tai hotellin portierilta.

Yksi niistä tämä jossa Timotejn lautasella oli kania.



Nyt taas kotona ja suuren maailman herkut vaihtuivat lämpimiin voileipiin kotiin paluun kunniaksi. Ja huomenna aamiaiseksi taas jugurttia eikä croisantteja ja patonkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti