Raaka-ainelista on helppo: perunoita, öljyä, suolaa, pippuria, yrttejä. Keitä sopiva määrä perunoita. Laita öljytylle pellille (olisin suomalaiseen tapaan käyttänyt leivinpaperia, vaan mökissä ei sellaista ollut). Murskaa perunat esim perunansurvimella, sivele runsaalla öljyllä ja mausta. Paista 250 asteisessa uunissa n 20 minuuttia.
Keitetyt perunat uunipellille |
Murskaa ne epämääräisiksi kasoiksi, seuraavaksi öljyä ja mausteita |
Tarjoiltiin tällä kertaa osana illallispöytää, jossa myös lihapullia tzatsikin kera, pastasalaattia, vihersalaattia. graavattua ja kylmäsavustettua lohta, suolakurkkuja.
Tällä ravittiin yhdeksän henkeä hyvässä hengessä. Mitähän sitä keksisi täksi illaksi?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti