keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hiihtoloman helppo herkku, lohta ja kasviksia uunissa

Yhdeksälle nälkäiselle lomalaiselle:
Pilko 2 keltaista isoa paprikaa, 2 pientä kesäkurpitsaa, 3 valkosipulin kynttä ja 1 purjo, puolita rasiallinen kirsikkatomaatteja ja kuutioi pakettillinen fetaa (tai fetan kaltaista juustoa.... kaupan valikoimasta riippuen). Öljyä uunipelti, laita kaikki ainekset sinne, lisää öljyä, suolaa, mustapippuria, kuivattuja yrttejä. Sekoita hyvin.


Kasvisten päälle suolalla ja mustapippurilla maustettua lohifilettä ja sitten 200 asteiseen uuniin kunnes kaikki kypsää, vei n 20 minuuttia.


Kastikkeena aiemmin blogattua suolakurkkukastiketta (se on aina yhtä loistavaa) ja keitettyjä perunoita.

Improvisointi onnistui hyvin, tämä maistui koko porukalle, kasvikset erityisesti olivat saaneet hyvin makua mausteista. Nämä yhdessä astiassa uunissa valmistettavat ruoat ovat käteviä on ruokailijoita on paljon (toki saa tehdä pienemmällekin joukolle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti