tiistai 31. joulukuuta 2013

Ravunpyrstöä alkupalaksi


Näiden alkupalaleipien pohjalla on ystävän leipomaa saaristolaislimppua, tai pitäisikö kutsua joululimpuksi tähän aikaan vuodesta.

Päällä 'mössöä', jolle ei ole reseptiä eikä oikein inspiraation lähdettäkään. Lähinnä sellaisena voisi toimia Stockan herkun kalatiski jossa oli jonkinlaista rapusalaattia.

Minä sekoitin pilkottuja ravunpyrstöjä, ranskankermaa, Hellmannsin majoneesia, chilikastiketta, pippuria ja sitruunan mehua.  Koristeeksi muutama kokonainen ravunpyrstö, sitruunaa ja tilliä.


Kylmä shamppanja ruokajuomana ei tätä alkupalaa ainakaan huononna! Joten jos tämän illan menyy/iltapala vielä hakusessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti