Minusta ei ole leipojaksi. Se on käynyt varsin selväksi vuosien mittaan. Jossain lehdessä oli viiden kohdan lista miten leipominen epäonnistuu, tai mitä pitäisi tehdä ettei epäonnistu. Timotejta nauratti kummasti kun sitä luin: 1. lue koko resepti etukäteen.... seriously, sehän on ajan hukkaa. 2. mittaa ja punnitse aineet... tämä on astetta vaikeampaa ja 3. älä hosu..... tämä on yksinkertaisesti mahdotonta. Nelos- ja viitoskohta jäivätkin sitten lukematta....
Ehkä tämäkään ei ole varsinaisesti leipomista, mutta lopputuloksena on leivonnainen.
Voitele valmiit lehtitaikinalevyt kananmunalla, ripottele päälle parmesaaniraastetta. Ja sama toiselle puolelle. Leikkaa levyt neljään suikaleeseen.
Kierrä ja asettele leivinpaperille. Paista 200 asteessa kunnes saaneet sopivasti väriä, siihen meni noin vartti.
Sopii erinomaisesti keiton kanssa, paremman kalakeiton resepti tulossa.
Oot kyllä ihana ;-)
VastaaPoista