Kerrostaloasukkaina emme enää voi grillata ympäri vuoden, niin kuin omakotitalossa aikoinaan. Nyt oli ensimmäinen mökkiviikonloppu = grilli putsattu ja otettu käyttöön.
Parsaa olisi voinut olla enemmänkin... |
Ensimmäisenä lautaselle päätyi hollantilainen vihreä parsa ja norjalainen lohi, kotimaisia raaka-aineita odotellessa.
Vihreä parsa on kyllä parhaimmillaan näin tehtynä. Oliiviöljyllä siveltynä, grillattuna ja suolalla maustettuna. Lohen maustoin suolalla, musta- ja rosepippurilla. Grillasin halsterissa. Lisukkeena jäävuorisalaattia ja granaattiomenaa. Lasissa Sancerrea. Tervetuloa kevät ja Villa Sandi!
Joutsenet, meriharakat ja harmaahaikarat olivat ehtineet paikalle ennen meitä.
Tästä se alkaa, uusi sesonki. Viime kesänä Villa Sandi -päivät olivat aika harvassa, tänä vuonna tarkoituksena on olla siellä enemmän. Ilman rakennusprojekteja.
Kaasugrilli käytössä, pallo-Weber odottaa lämpimämpiä kelejä.
VastaaPoista