maanantai 17. elokuuta 2015

Palmitopizza


Eräs kollega luki Villa Sandin jutun Palmitosta ja kertoi syöneensä Brasiliassa palmitopizzaa. Oli kuulemma ollut hyvää. Vaikka palmitosta kovin tykkään, pizzaversio ei ollut koskaa tullut eteeni. Niinpä sitä testattiin kotioloissa.


Pizzasta tehtiin valkoinen versio. Tomaattikastikkeen sijasta laitoin Philadelphiajuusto-ranskankerma sekoitusta. Päälle palmiton lisäksi ravunpyrstöja purkista, mozzarellaa ja ruohosipulia.


(Pizzapohja oli teollinen versio kaupan pakastimesta, pettymys, vaan ei yllätys. Huonoon ei pitäisi tyytyä, vaan pohjan leipominen alusta alkaen ei juuri silloin innostanut.)

Täytteet maistuivat oikein hyviltä. Tuo vaalea pizza on ehdottomasti kokeilun arvoinen vaikkei palmitoa olisikaan tarjolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti