Tällä kertaa tein 'talvisemman' version. (Jotenkin punakaali tuo aina talven mieleen. Johtuneeko haudutetusta punakaalista joulupöydässä.) Punakaalia, porkkanaa ja punasipulia.
Raasta siis kaali ja porkkana, siivuta sipuli. Sekoita. Lisää joukkoon kastike. Tähän käytin majoneesin ja turkkilaisen jugurtin 50:50 sekoitusta, kevyempää, mutta oikein hyvää. Molempia oli kukkurallinen ruokalusikallisen. Sekoituksen maustoin simppelisti suolalla ja ripauksella mustapippuria. Vähän tuoretta persiljaa vielä valmiin salaatin päälle.
Oli mukana samalla illallisella kuin aiemman postauksen bataattisanskalaiset. Lautasella myös kanaa joka oli maustettu savustetulla paprikaljauheella. Ja ne pari kastiketta jotka mainitsin ranskiksien yhteydessä.
Taisi persilja viedä pääosan cole slawlta...... |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti