maanantai 21. marraskuuta 2016

Karpalokastike

Vihoviimeinen kiitospäivän illallisen resepti, karpalokastike. Tämän yksinkertaisempaa kastiketta ei taida olla. Sopii ihan varmasti myös hirvelle, peuralle ja porolle. Olen itse asiassa joskus tehnytkin vähän saman tyylistä, täällä, joka tarjoiltiin hirven kanssa


Laita pussillinen (myönnän, en tiedä paljonko siinä oli, sellainen 'normaali' kokoinen....) pakastekarpaloita kattilaan, lisää ½-1 appelsiinin mehu ja raastettu kuori, 1 dl sokeria ja kanelitanko. Keittele hiljalleen 15-20 minuuttia. Maistele ja säädä tarpeen mukaan makua lisäämällä appelsiinia ja/tai sokeria. Poista kanelitanko ja anna jäähtyä. Tarjoile huoneenlämpöisenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti