sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Perunamuusi-, mozzarella- ja parmesaanipaistos

Vielä jatkuu kiitospäivän illallisen reseptit, nyt vuorossa perunalisuke. Perusmalli perunamuusista toki sopii oikein hyvin, mutta halusimme kokeilla jotain uutta. Tässä versiossa perunamuusin joukkoon on laitettu mozzarellaa ja parmesaania.

Timotej oli perunamestarina, sivusta seuraten tekeminen näytti menevän suurinpiirtein näin:

Tee perunamuusi, käytä siihen maitoa ja voita (ei vettä). Sekoita valmiin muusin joukkon raastettua mozzarellaa ja parmesaania. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Laita sekoitus uunivuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja (me käytettiin pankoa) ja parmesaania.


Paista uunissa parisenkymmentä minuuttia, kunnes pinta saanut mukavasti väriä.

Kuohkea ja maukas perunalisuke. Mikäpä ei hyvältä maistuisi mozzarellalla ja parmesaanilla.... Selkeästi hyväksytty!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti