sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Grillisesongin loppu - toisen kerran

Muutimme omakotitaloon toukokuussa 1989, kummallekin eka kerta oman pihan omistajana tai edes asujana. Pari viikkoa myöhemmin tuli uuteen taloon ensimmäinen ruokavieras ja niinpä Timotej lähti grillin ostoon. Naapurikorttelin StatOil bensikseltä se löytyi ja maksoi 89 SEK. Oli muuten hyvä grilli, oli käytössä vielä 2006!

Siitä alkoi ensimmäinen grillisesonkimme joka päättyi viime syksynä kun muutimme taas kaupungin keskustaan ja kerrostaloon. Nimittäin grillasimme aina koko vuoden, talvella hiiligrilli nostettiin lumihankeen ja grillausaikoja hieman pidennettiin. Hyvin sujui. Nyt sitten kausi nr kaksi alkoi keväällä Villa Sandissa ja päättyi eilen.



Sesongin viimeisen kunnian sai lampaan kyljykset ja foliossa muhii punajuuret. Lampaassa sopivasti marinadia jotta valkosipulin tuoksu levisi ympäristöön. Punajuurien lisäksi käärössä oli hieman oliiviöljyä, kuusenkerkkäsiirappia (hunaja olisi ajanut saman asian, vaan eipä ollut kaapissa), suolaa ja pippuria.


Tarjoilussa lisukkeena feta-ranskan kerma-rosmariini kastike, sopii hyvin sekä punajuurien että lampaan kanssa

Loppuun vielä muutama syksyinen kuva Villa Sandin ympäristöstä. Kyllä se niin on että syksy on täällä, aivan upean kauniina!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti