tiistai 26. lokakuuta 2010

Kasviskeittoa - ei linssejä, mutta papuja kylläkin


Kasviskeittoa sateisen sunnuntain lounaaksi. Öljyssä kuullotettin sipulia ja porkkanasuikaleita. Joukkoon purkillinen Mutti kirsikkatomaattisäilykettä, Puljongin kasvislientä (Stockalla myynnissä, erinomaista) ehkä n 6-7 desiä, mustapippuria. Myöhemmin kattilaan myös kesäkurpitsaa ja herkkusieniä (molemmat kevyesti paistettuja ennen kattilaan laittoa), pakasteesta haricot verts vihreitä papuja, purkista isoja valkoisia papuja, pala purjoa renkaina ja mausteeksi vielä provencen yrttejä.

Tarjoiltiin Timotejn voileipien kera; pestoa, pastramia, juustoa ja avocadoa.


Ja sade ei haitannut lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti