Illalliseksi oli siis tarjolla - aivan oikein - linssejä. Viime vuonna löytyi resepti jostain ruotsalaisesta ruoka/naisten lehdestä, jota olemme soveltaneet.
Ainekset meille kahdelle:
- yksi kesäkurpitsa
- kaksi kanan rintafilettä
- belugalinssejä (ois yhtä hyvin voinut olla vihreitäkin) 100 gr
- pari valkosipulin kynttä
- puolikas sitruuna
- garam masalaa
- turkkilaista jugurttia
- minttuhyytelöä
- tuoretta korianteria
Molemmat marinoituivat puolisen tuntia huoneenlämmössä |
Garam masala, minttu, linssit, korianteri toivat Timotejlle mieleen lähi-idän ja siihen suuntaan tuo makumaailma kyllä vie. Yhtä hyvää kuin mitä muistimme viime vuodesta. Kesällä pitää tehdä uudelleen, niin että zucchinit ja kanat grillin kautta lautaselle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti