Vaatimattoman ulkonäön taakse kätkeytyy loistava makujen harmonia |
Kastikkeen voi hyvin tehdä etukäteen, ja oikeastaan parasta olisikin että ainakin jonkun tunnin ehtii jääkapissa vetäytyä. Tarvitset: ruukun basilikaa, chiliä maun mukaan (1 mieto punainen chili meillä), 1 valkosipulinkynsi, 3 rkl majoneesia (Hellmans, tietty), purkki ranskankermaa ja ripaus suolaa.
Pilko basilikaa vähän pienemmiksi paloiksi (voit hyvin käyttää varretkin), kuten myös valkosipulinkynsi ja putsattu chili. Laita kaikki monitoimikoneeseen tms ja mixaa. Lisää majoneesi, ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla ja laita jääkaappiin odottamaan.
Kastikkeen takia kana ei pahemmin maustamista kaipaa. Sivelin pintaan öljyä, suolaa ja pippuria ja grillasin kypsäksi. Hetkeksi folioon ja sitten siivuiksi salaatin päälle. Ja vielä parmesaania makua antamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti