sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Suppilovahverotäytteiset kaalikääryleet

Torstain Hesari toi inspiraation tehdä kaalikääryleitä. Edellisestä kerrasta onkin jo vuosia aikaa, silloin mukana jauhelihaakin, nyt kasvistäyte.

Kaalin keittoon ei edes viiden litran kattila ihan riitä, mutta onnistui näinkin:



Ja lehdet irtosivat kauniisti kokonaisina


Koska resepti löytyy täältä, en viitsi sitä tässä toistaa. Noudatimme ohjetta aika orjallisesti, mutta pelkkien ohrasuurimoiden sijasta käytimme ohrasuurimoita ja punaisia linssejä fifty-fifty sekoituksena, toimi erinomaisesti ja saatiin enemmän proteiinia mukaan. Niin, ja kaalisilppua emme lisänneet täytteeseen, sitä kun oli muutenkin riittävästi.

Kuullotetut suppikset ja porkkana-selleri-sipuli-valkosipuli sekoitus
Täyttäminen sujui kätevästi ja ....

... näin kauniita tuli

Tarjoiltiin reseptin kastikkeen kera ja tietysti puolukan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti