Torstain Hesari toi inspiraation tehdä kaalikääryleitä. Edellisestä kerrasta onkin jo vuosia aikaa, silloin mukana jauhelihaakin, nyt kasvistäyte.
Kaalin keittoon ei edes viiden litran kattila ihan riitä, mutta onnistui näinkin:
Ja lehdet irtosivat kauniisti kokonaisina
Koska resepti löytyy
täältä, en viitsi sitä tässä toistaa. Noudatimme ohjetta aika orjallisesti, mutta pelkkien ohrasuurimoiden sijasta käytimme ohrasuurimoita ja punaisia linssejä fifty-fifty sekoituksena, toimi erinomaisesti ja saatiin enemmän proteiinia mukaan. Niin, ja kaalisilppua emme lisänneet täytteeseen, sitä kun oli muutenkin riittävästi.
|
Kuullotetut suppikset ja porkkana-selleri-sipuli-valkosipuli sekoitus |
|
Täyttäminen sujui kätevästi ja .... |
|
|
... näin kauniita tuli |
|
|
|
Tarjoiltiin reseptin kastikkeen kera ja tietysti puolukan |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti