Tällä viikolla on Majalla ollut kolme työillallista ja pari työlounastakin, yhteensä 17 ruokalajia parhaasta päästä (esim Savoy ja Postres ravintoloissa). Timotej kyllä kokkasi kotona ystävilleen yhtenä iltana, siikasalaattia alkupalaksi, Feijoadaa pääruoaksi ja kotimaisia juustoja loppuun.
Viime lauantaisen kanan tähteet taipuivat sunnuntaiateriaksi uuniperunan täytteen muodossa.
Kanan palat, pilkottua sipulia ja silputtua tuoretta basilikaa, lisäksi loput sekä Chavroux että Philadelphia juustoista ja sen verran ranskankermaa että tuli sopiva mössörakenne. Vähän mustapippuria sekaan ja siinä se.
Mössöäkin jäi (siitä kanasta ei meinannut päästä eroon sitten mitenkään!). Maanantain sitä lusikoitiin ruisleivän päälle ja niinpä tuli vielä kolmaskin ateria samasta kanasta, taloudellisesta.
Tänään taas laitetaan ruokaa kotona, torstain Hesarin innoittamana tulossa suppistäytteisiä kaalikääryleitä. Huomenna nuorempi sukupolvi tulossa illalliselle ja sitä varten on ostettu karitsaa. Eiköhän molemmat päädy blogiin lähipäivinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti