'Housutetut'´ja maustetut ahvenfileet valmiina |
Lisäksi kirsikkatomaatteja, basilikaa, sipulinvarsia, kukkakaalia ja pestoa. Esikeitin kukkakaalia pari-kolme minuuttia. Käytin valmista pestoa johon lisäsin tuoretta basilikaa, sitruunanmehua ja oliiviöljyä. Kun sitä alumiiinifoliota ei ollut, kokosin aterian aluminiifolioisen grillialustan päälle (taisi olla kerta kun sellaista käytin, mutta jostain syystä kaapista löytyi moinen, erionmainen, vekotin).
Öljysin grillialustan, päälle ahvenfileet, sipulit, tomaatit, kukkakaali, tuoretta basilikaa ja pestoa. Grillin kuumensin kahdella polttimolla täydellä teholla ja kansi päällä. Vuoka grilliin, lämpö minimiin ja kansi päälle. Valmista tuli alle viiden minuutin ja maistui aivan älyttömän hyvältä, vaikka itse sanonkin. Ehkä on vain hyvä ettei inspistä aina ole ja menee improvisaation puolelle.Tätä tehdään toistekin!
Se on sitten loma. Tai työleiri. Päivä on mennyt pihatöissä ja multaa sekä hiekkaa löytyy niin varpaiden välistä kuin kynsien alta. Mutta kyllä tuo kevyt kesälukeminenkin vielä pääsee vauhtiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti