Tällä kertaa ei reseptiä, ei edes summittaista(!). Muutama kuva inspiraation lähteeksi. Palaan asiaan kun Villa Sandissa teemme näitä, tosin saattaa olla että ainakin eka kerralla täyte simppelimpi kuin Kokkikoulu Espassa, jossa oli tarjolla simpukka-kukkakaali-ricotta täytettä ja raviolit tarjoiltiin sahramiliemen kera.
Tuollaisen käsikäyttöisen yksinkertaisen laitteen mekin ostimme. Ajatuksena erityisesti raviolien teko, mutta kyllä siinä joitain nauhapastan teriäkin tuli mukana.
Tässä ensimmäiset yksilöt ja siitähän ne sitten vain kaunistuivat. Ehkäpä jo sunnuntaina saan inspiksen kokeilla kotona. Ensisijaisesti olen mieltänyt raviolit alkuruoaksi, mutta kun vain kahdelle tekee, niin saattavat päätyä pääruoaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti