sunnuntai 5. elokuuta 2012

Jonkinlaisia tapaksia tai pintxosia tai alkupalaleipäsiä kaljatölkkikanaa odotellessa

Naposteltavaa grillin kuumenemista ja kaljatölkkikanan valmistumista odotellessa.


Patonkisiivujen päällä: 1) mascarponejuustoa, mansikan siivuja, tuoretta basilikaa ja ripaus mustapippuria, 2) sardiineja oliiviöljyssä ja 3) ruohosipulituorejuuston päällä paistettuja tuoreita kantarelleja ja sipulia.


Nyt oli grilli TOSI kuuma (yli 250 astetta), nimittäin kaksi kaljtölkkikanaa valmistui 75 minuutissa.  Viimeksi (n 200 astetta) yhden kanan grillaukseen meni reilu puolitoista tuntia.


Tällä kertaa marinoin kanoja vuorokauden verran ennen grillausta, marinadissa oli ainakin valkosipulia, suolaa, chilihiutaleita, soijaa, hunajaa, oliiviöljyä ja viinietikkaa. Ennen grillausta sitten kuivasin marinadin pois ja hieroin pintaan kuivaa maustesekoitusta jossa lähinnä yrttejä ja suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti