keskiviikko 1. elokuuta 2012

Katkarapu- ja ravunpyrstösalaatti

Olipa raikasta! Loistava alkupala kesäiltaan viileän valkoviinin seuraksi. Kuvat ovat nuoremman kummitytön ottamia, 12v joka ainakin vähän haaveilee valokuvaajan urasta.


Purkillinen ravunpyrstöjä ja samanlainen katkarapuja. Oliskohan Apetit merkkisiä? Litra herneitä putsattuina (puolikin olisi riittänyt), kourallinen salaattia. Sekoita. Tee kastike: sekoita 2 dl ranskankermaa, 1 tl sitruunan mehua, 1 tl dijon sinappia, ½ dl hienonnettua tilliä, ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria. Sekoita kastike ja lisää muiden aineksien joukkoon, sekoita.


Tarjoillessa laitoin salaatin vielä vuonankaalin päälle ja lisäksi hyvää leipää jolla ylimääräisen kastikkeen sai parempiin suihin. Vuosia vanha resepti jostain ruotsalaisesta lehdestä joka vihdoin tuli testattua, mutta ei jäänyt viimeiseksi kerraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti