Tarvitset:
- 4 rkl japanilaista soijaa (reseptin tekijällä ja meillä näköjään sama soijamieltymys!)
- 3 rkl dijonsinappia (mielestäni vähempikin riittää, laitoin ehkä 1½ rkl)
- 4 rkl neitsytrypsiöljyä
- mustapippuria myllystä
- pieni nippu lehtipersiljaa (vielä löytyi omasta ruukusta)
- 2 valkosipulin kynttä
- 300 gr herkkusieniä
- 300 gr kantarelleja
Laita puiset grillitikut likoamaan.
Sekoita kulhossa soija, sinappi, öljy ja mustapippuri. Lisää hienonnettu persilja ja puristettu valkosipuli. Putsaa sienet, lisää kulhoon ja sekoita varovasti. Anna maustua vähintään tunnin verran. Laita sitten sienet grillitikkuihin ja grillaa muutaman minuutin ajan.
Käy grilliruoan
lisukkeeksi (meillä seurana karitsan kyljyksiä, niistä toiste lisää) tai vaikka
kasvisateriaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti