Tämän vuoden menyy:
Sillit: Astrid (resepti) ja Kalle (resepti). Perunoita sillien seuraksi.
Kalat: graavisiikaa (tällä kertaa laituriprojektin takia ei ollut Villa Sandin omaa, vaan Stockalta) ja kylmäsavustettua lohta avocadon kera
Lihat: BBQ possua ja bresaolaa paprikakastikkeella
Salaatit: Annan linssisalaatti ja mango-meloni-feta salaatti
Paahdettuja vihanneksia
Juustoja
Tällä määrällä ruokittiin 19 nälkäistä. Ruoan lisäksi porukan piti tyytyväisenä ja iloisena kylmät juomat ja perinteiset juomalaulut. Naapuriparat.
Yleisön pyynnöstä lihojen ja salaattien reseptit tulossa Villa Sandiin. Alla Annan linssisalaatti, muut tulevat perässä.
Alunperin resepti jostain ruotsalaisesta ruokalehdestä vuodelta yksi ja kaksi. Mä tein siis valtavan annoksen, mutta laitan tähän alkuperäisen reseptin joka lie useimmille käyttökelpoisempi.
Ainekset:
- 2 dl belugalinssejä
- 1 pkt halloumijuustoa
- 1 punasipuli
- 10 kirsikkatomaattia
- 1 ruukku tuoretta persiljaa
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- ½ punainen chili
- 1 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1-2 lime
- 1 rkl dijonsinappia
- 1 dl hyvää öljyä
- mustapippuria
- 2 dl mustia oliiveja
Tee näin:
Keitä linssit paketin ohjeen mukaan, annan jäähtyä. Puolita tomaatit ja oliivit. Silppua yrtit ja sipuli. Tee kastike: sekoita öljyyn sinappi, limen mehu, suola, sokeri ja hienoksi pilkottu chili. Pilko juusto ja paista kevyesti. Sekoita kaikki.
Ja taas on uusi linssiresepti testattu ja hyväksi todettu.
Tähän loppuun vielä pari kuvaa kasviksista ennen uuniin menoa. Ovat niin kauniita että ihan sen takia halusin kuvat mukaan.
Paikalla olleille: kiitos lounasseurasta ja tervetuloa taas ensi vappuna!
Hyvää oli ja hauskaa.....
VastaaPoista.....ja kiitos ensi vuoden kutsusta!
t. käsi kuvassa