maanantai 20. huhtikuuta 2015

Punajuuririsotto ja paistetut ahvenet



Olimme molemmat täysin vakuuttuneita että punajuuririsotto on esiintynyt Villa Sandissa, vaan eipä löytynyt, joten nyt oli korkea aika korjata epäkohta.  
Punajuuririsotto tarjottiin ruisjauhopaneerattujen paistettujen ahvenfileiden kanssa. Hyvää!


Tässä näkyy suurin osa raaka-aineista. Ainakin mustapippuri ja raastettu juusto puuttuvat.

Kahdelle: Kuullota voissa 1-2 rkl silputtua sipulia, lisää joukkoon ½-1 raastettua punajuurta (juureksen koosta riippuen) ja 2 dl risottoriisiä. Kun riisi näyttää läpikuultavalta ala lisäämään nestettä. Käytin valkoviinin ja kasvisliemen sekoitusta. Risoton teko-ohjeita on netissä paljonkin, joten jätän yksityiskohdat väliin. Kun risotto on valmista lisää desin verran raastettua parmesaania tai muuta vahvaa juustoa.


Mausta ahvenfileet suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle ruisjauhoja. Paista fileet voissa.

Suussa sulavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti