torstai 2. huhtikuuta 2015

Possua, kikherneitä ja kaalia


Pääsiäisen kikherneviikko jatkuu.... Tällä kertaa sipuli-kaali-kikherne-sekoitusta ja porsaan ulkofilettä.

Ihan ok, varsinkin tuo kasvisosa. Mutta tuskinpa juuri tätä teen toiste, ei mitenkään loistanut. 


Kasvisosa: leikkaa yksi sipuli ensin puoliksi ja sitten ohuiksi siivuiksi. Suikaloi kaalia mahdollisimman ohuelti. Paista ensin sipulia paistinpannulla muutama minuutti, lisää kaali ja hieman vettä ja suolaa. Anna muhia kannen alla kunnes kaali pehmennyt. Lisää joukkoon keitetyt kikherneet seä loraus herneiden keitinvettä ja ota pannu pois liedeltä.

Ruskista possun ulfofileesiivut, suolaa ja pippuroi. Nosta lihan päälle siivut parmakinkkua ja mozzarella juustoa. Laita lihat kasvisten päälle ja nosta pannu 200 asteiseen uuniin. Valmista kun liha kypsää, vei reilu kymmenen minuttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti