lauantai 18. huhtikuuta 2015

Yksi parhaista dippikastikkeista

Tämä kastike on esiintynyt monta kertaa blogissamme ja luulin myös että 'resepti' (reseptiähän ei ole, joka kerta improvisoin ja aina on yhtä hyvää) on ollut tarjolla. Mutta, minulle kerrottiin että näin ei ole asian laita. Joten, yleisön pyynnöstä, tässä tulee yksi Villa Sandin suosikkidippikastikkeista. Tätä on tarjottu grillattujen ja savustettujen katkarapujen, vihannesten, fonduen, perunalastujen ja monen muun syötävän kanssa.

Ainekset (esimerkin omaisesti, todellisuus vaihtelee paljonkin):


1 valkosipulin kynsi murskattuna, 1 rkl Heinzin chilikastiketta, 2 rkl Hellmannsin majoneesia, purkillinen ranskankermaa ja hieman mustapippuria myllystä.

Sekoita kaikki ainekset ja anna vetäytyä jääkaapissa ainakin ½ tuntia.

Tää sopii kaikkeen, pari esimerkkiä tältä viikonlopulta:


(Itse)savustettuja katkarapuja alkuruoaksi ja tuoreita kasviksia iltapalaksi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti