sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Oopperaleipä, hampurilainen tai muuten vaan lämmin voileipä

Enpä tiedä miksi tätä kutsuisi, mutta oli kyllä hyvää! Suosittelemme. Pakastimen tyhjennys jatkui ja vuorossa hirvenjauheliha. Päädyimme tekemään pihvit. Taikinaan, jossa n 600 gr jauhelihaa, lisättiin 1 sipuli silputtuna ja kuullotettuna, kuivattuja suppilovahveroita murskattuna, myös suolaa, pippuria sekä yksi kananmuna.

2 tomaattia siemenet poistettuina ja pilkottuna, 3/4 kypsää mangoa pilkottuna, ½ punasipuli silputtuna, n 1 rkl oliiviöljyä ja vähän mustapippuria sekoitettiin:


Ja sitten aterian kokoaminen:
Pohjalle paahdettu ruisleivän viipale, siivu juustoa, salaatinlehti, hirvenjauhelihapihvi ja päällimäiseksi paistettu kananmuna. Tarjoiltiin tomaatti-mango-sipuli-salsan kanssa.


Timotejn mielestä ateria oli mustekalan näköinen. Mitäpä tuohon sanoisi - no, eipä ainakaan maistunut siltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti