sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Ruusukaalia ja omenaa

Eilen vietin 4-5 tuntia keittiössä valmistellen illan glögijuhlan tarjoilua. Tokihan puuhailessa tuli nälkä ja yllättävää kyllä, onnistuin tekemään ihan mukavan lounaan siinä sivussa. Reseptin olin nähnyt joskus aikaisemmin Helsingin Sanomien Kauhaa ja rakkautta blogissa, löytyy täältä.


Tarkan reseptin voitte hakea tuosta linkistä, lyhyesti se menee näin. Paista ruusukaalin puolikkaita voissa keskilämmöllä n 10 minuuttia, lisää pilkottua omenaa ja paista vielä 5 min. Sitten lisää pari desiä hyvää kuivaa omenasiideriä (meillä Ecusson) ja anna porista kunnes neste haihtunut. Mausta kevyesti suolalla, mustapippurilla ja kanelilla.


Nautittiin jonkunlaisen nakkimakkaran kera. Hyvältä maistui, mukavan jouluiseltakin tuon kanelin ansiosta. Suosittelemme ruusukaalin ystäville.

Illalla oli tosi kivaa. Niistä tarjoiluista olen yleisön pyynnöstä luvannut blogata Muhammara paprikatahnan, tulee lähipäivinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti