Viime aikoina on ollut useampikin resepti Villa Sandissa joihin inspis on tullut uusimmasta Glorian Ruoka ja Viini lehdestä, niin tämänkin kohdalla. Ja tällä(kään) kertaa ei ihan noudatettu ohjetta.
Teimme sinihomejuustoisia päärynäpiiraita valmiista lehtitaikinasta, emme siis omaa taikinaa kuten ohjeessa.
Taikina siveltiin sweet chili kastikkeella, päälle murskattua pekaanipähkinää (pähkinät laitoin muovipussiin ja lihanuijalla hakkasin sopivan koostumukseen), ja hienonnettua Aura Gold juustoa.
Pari siivua päärynää päälle ja vielä pari kierrosta chilimyllystä ja pari tippaa sitruunan meua.
225 asteisessa uunissa vartin verran. Ensi kerralla enemmän päärynää, muuten hyvä.
Varsin hyvä alkupala tai vaikka glögin seuralainen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti