sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Risottoa, kuhaa, paahdettua ruusukaalia ja vähän antipastoakin



Ensimmäiset ruokavieraat Ryyperissä saivat lautaselleen risottoa, voissa paistettua kuhaa ja uunissa paahdettuja ruusukaaleja. Ja tietysti tuoreita katkarapuja..... 

Risotto tehtiin normaaliin tapaan, nesteenä tällä kertaa valkoviinin ja hummeriliemen (fondista tehty) sekoitus. Kuhafileet paistoin voissa ja maustoin sitruunan mehulla, suolalla ja mustapippurilla.



Ruusukaalit paahtuivat uunissa. Kaalit huuhtelin, halkaisin ja maustoin oliiviöljy-sitruunan mehu-puristettu valkosipuli-suola-mustapippuri sekoituksella. Ehkä vajaa puoli tuntia olivat 200 asteessa.



Alkupala antipasto tyyliin: ilmakuivattua kinkkua, oliiveja, capresesalaattia, manchego juustoa ja pateeta cumberland-kastikeella. Sekä hyvää leipää jota dippailtiin oliiviöljyyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti