keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Härkäpapu'bruschetta'

Timotejlla ja peuroilla on ollut kesän mittaan erimielisyyttä kenen suuhun kasvikset on tarkoitettu. Peurat voittivat vihreä papu ja herne osuuden ja Timotej veti pitemmän korren perunoiden ja härkäpapujen suhteen.


Härkäpapusatoa nautittiin mm tällä tavoin: Keitetyt ja kuoritut härkäpavut sekoitettiin tuoreen mintun, oliiviöljyn, sitruunamehun, suolan ja mustapippurin kanssa. Sekoitus laitettiin voissa paistettujen maalaisleipäsiivujen päälle. Vielä pecorinojuustoa ja varsin miellyttävä iltapala/alkupala oli valmis.


Punajuuria ja porkkanoita näkyi Timotejlla vielä olevan ja viisi kirsikkatomaattia, eiköhän niistäkin keksitä jotain kokattavaa ja blogattavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti