sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Lehtikaalichips

Nyt siis täälläkin. Kaikki ruoka-aiheiset julkaisut ovat hehkuttaneet lehtikaalichipsejä viimeiset pari vuotta. Me olemme toistaiseksi välttäneet tätä aihetta, mutta enää ei onnistu. On ne vaan niiiiin hyviä!


Osta kasa lehtikaalia. Huuhtele ja kuivaa huolellisesti. Poista ruodot (onko oikea sana?!) ja pilko chipsinkokoisiksi paloiksi. Sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä ja suolaa. Levitä chipsit uunipelille.


Laita 200 asteissen uuniin 10-12 minuutiksi.  Siirrä tarjoilukulhoon, nauti.


Todella hyvää ja aika terveellistäkin. Tykkään. Paitsi että laitoin liikaa suolaa.... mittamattomuuden huonoja puolia.


Maustamiseen voi käyttää myös esim parmesaania, sesamin siemeniä, chiliä ja kaikkea muuta mahdollista mielikuvituksen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti