Viikko sitten tehtiin kauden viimeinen veneretki Helsingin edustalla.
Sen loppupuolella kävimme Ruohonlahden kanavan rannalla olevassa Faro ravintolassa. Kätevää veneellä koska heillä on omat poijut asiakkaille.
Meidän 'Örnen' Faron poijussa |
Eilen tein sitten sen innoittaman suurinpiirtein samanlaista. Kukkakaali siivutettiin juustohöylällä, parsakaalin pikkomisessa käytin sekä juustohöylää että veistä. Kaaleja ei keitetä, joten siivujen on hyvä olla ohuita.
Sekoitin kastikkeeksi noin 3-4 rkl Hellmanin majoneesia, 3-4 tl raastettua piparjuurta, 1 tl punaviinietikkaa, suolaa ja mustapippuria. Kaikki aineet sekaisin ja jääkaappiin maustumaan tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti