maanantai 3. marraskuuta 2014

Libanonilaiset herkkusienet

Viime aikoina meille on tullut melkeinpä tavaksi aloittaa viikonloppu perjantaina kuntosalilla ja sen jälkeen pikaillalliselle libanonilaista ruokaa tarjoavaan Vivos ravintolaan. Muutenkin tykkäämme antipasti, meze, tapas tyyppisistä pikkusyötävistä, ja nämä yhdistettynä pikaiseen ravintolakäyntiin sopii meidän perjantain viettoomme paremmin kuin hyvin.


Tilaus Vivossa menee jo listaa katsomatta. Yksi suosikeista on paistetut herkkusienet (listalla nimellä Fitr) ja viime perjantaina kysyin mikä on niiden salaisuus - korianterin siemenet kuului vastaus.



Sitähän piti sitten testata heti lauantaina omassa keittiössä. Paistinpannulla oliiviöljyssä paistettiin pilkottuja tuoreita herkkusieniä, hienonnettua sipulia ja valkosipulia, sekä niitä morttelissa murskattuja korianterin siemeniä. Suolan kukkia ja mustapippuria mukaan. Oli hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti