Majan annos, Timotejlla enemmän papuja..... |
Punajuuret olin keittänyt al dente aiemmin, kiehuivat n 20 minuuttia koska olivat suuria. (Joskus teen vastaavaa paistosta myös raaoista juureksista, tällä kertaa aikataulu suosi tätä versiota = valmistelut ajoissa ja sitten nopeasti ruoka pöytään kun nälkä yllättää.).
Matkalla uuniin |
Kypsät ja huoneenlämpöiset punajuuret kuorin ja siivutin. Siivut uunivuokaan, joukkoon 1-2 rkl oliiviöljyä, hieman (ehkä 1 rkl) hunajaa, suolaa, pippuria. Sekoita. Päälle rosmariinin oksia ja fetajuustoa kuutioina. Sitten uuniin, oliskohan ollut 200 asteessa vartin. Poistin rosmariinit ennen tarjoilua, olivat antaneet hyvän makunsa, mutta eipä tullut 'roskia' suuhun syödessä.
Tänään sitten Kuu Kuu ravintolassa tuli syötyä vuohenjuustosalaattia punajuurella....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti