maanantai 9. huhtikuuta 2012

Alkupala, iltapala, välipala tai...

... miksei kevyt lounaskin. Jälkiuunileivän päällä kahta eri tahnaa, toinen siitä pitkäperjantain savulampaasta tehty ja toinen kasvisversio.


Lammastahna: Hienonsin monitoimikoneessa lampaasta leikkaamiani paloja sopivan kokoisiksi 'sattumiksi', sekaan noin puoli purkkia ruohosipulituorejuustoa, suolaa, mustapippuria. Vaahdotin n 1 dl kuohukermaa, se ja lammastahna varovasti sekaisin ja jääkaappiin odottamaan vieraiden tuloa. Leivän päälle sitten vähän rucolan lehtiä, lammastahnaa ja rosepippuria.


Osa leivistä sai päälleen kypsää avokadoa, kirsikkatomaattia ja suolankukkia. Näitä syödessä oli malttia odottaa peurapaistin kypsymistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti