lauantai 28. huhtikuuta 2012

Vuohenjuustoleipä

Timotej halusi vuohenjuustoleipiä. Kaupassa tehtävä tuntui liki ylivoimaiselta, meillä kun vuohenjuustoleivät on totuttu syömään mansikan tai persikan kanssa, ja kumpikaan ei ole oikein tämän sesonkin herkkuja. Timotej osoitti luovuutta ja osti päärynöitä. Joten ta-daa: päärynä-ilmakuivattu kinkku-vuohenjuusto-leivät:


Ruispatongin siivu voideltiin oliiviöljyllä, päälle ohuita päärynäsiivuja, ilmakuivattua kinkkua ja vuohenjuustoa. Loppusilaus tilkalla balsamico viinietikkaa ja tellycherry mustapippuria. 225 asteiseen uuniin kunnes juustossa mukava väri.


Tarjoiltiin vihreiden lehtien päällä. Hyvin toimi tämäkin yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti