sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pienet pizzat sesongin avaajina

Ensimmäinen viikonloppu Villa Sandissa tänä vuonna. Vähän pihan siivousta ja roskien polttamista, mutta suurin osa työstä odottaa lämpimämpää keliä (ja vähempää lunta nurmikolla...).

Perjantai-iltana K-kaupan ovella oli joku mainos josta tuli idea näihin pieniin pizzoihin. Ei ole kaunis, mutta hyvää kylläkin.


Pizzataikina tuli pussista, lisää-vain-vesi tyyliin. Neljä pienehköä pyöreähköä pizzaa uunipellille. Pinnat sivelin oliiviöljyllä, päälle kirsikkatomaatin puolikkaita, kalamata oliiveja ja kuivattua rosmariinia (kun ei tuoretta ollut kaupassa, valitettavasti).

Uuniin (225 astetta) n 20 minuutiksi. Päälle vielä suolankukkia. Maistui siis paremmalle kuin miltä näytti.

Kotona on jo muutaman kuukauden ollut käytössä Pauligin Cupsolo, nyt sellainen löysi tiensä myös Villa Sandiin, sopii oikein hyvin tuohon Paulig Tee kellon (jonka kalastaja-Eemeli on joskus löytänyt kirppikseltä ja ostanut Majalle) viereen. Company worker!


Tänään aurinko paistoi niin mukavasti että pöytä ja tuolit nostettiin eteläpatiolle, niin ollen Villa Sandin tämän vuoden terassikausi on virallisesti avattu. Poiketkaapa lasilliselle kun liikutte meillä päin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti