Lauantain nopea ja helppo illallinen kypsyi uunivuoassa eikä aiheuttanut pahemmin tiskiä = sopiva ruoka pihan siivouksesta väsyneille mökkiläisille.
|
Näyttää hyvältä ja maistui myös |
Näin teimme: muutama peruna lohkoiksi. Ne, oliiviöljyä ja forest blendiä (siitä oli puhetta
aiemmin) uunivuokaan ja uuniin. Noin 20 minuuttia 225 asteessa. Sen jälkeen samaan vuokaan lisättiin suolalla ja mustapippurilla maustettuja (nahattomia ja ruodottomia) lohen paloja, tuoreita kirsikkatomaatin puolikkaita, aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna, tomaattien öljyä parisen rkl ja öljyyn olin lisännyt myös yhden valkosipulin kynnen murskattuna. Takaisin uuniin noin vartiksi.
Sitten päälle mustaa emmentaalia raasteena ja rucolaa. Sekoitus ja ruoka lautasille. Maukasta.
Juusto suli ihanasti koko komeuden joukkoon (kts yläkuva). Loput lämmitettiin uunissa sunnuntailounaaksi, eikä maku kärsinyt yhtään 'ylimääräisestä' uunittamisesta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti