sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Wasabi & Sesame maustaa kesäkurpitsan

Bokklubben Beata antaa kirjavinkkejä, luettaa kirjoja, keskustelee kirjoista, mutta tapaamisissa joskus puheenaiheeksi päätyy muitakin tärkeitä asioita, kuten ruoka. Tämä idea tuli yhdeltä Beatan jäsenistä, kiitos IJ! Kuuluu sarjaamme hullun helppoja ja hyviä (siis resepti...). 


Tarvitset Santa Marian Wasabi & Sesame maustetta ja kesäkurpitsaa, niin ja oliiviöljyä. Eikä muuta.


Siivuta kesäkurpitsa ohuesti. Sekoita joukkoon öljyä ja mausteseosta. Laita uuniin (200 astetta), ota ulos kun ovat kurpitsansiivut ovat pehmenneet ja saaneet vähän väriä. Nauti lihan tai kalan kanssa, tai osana noutopöytää, kasvisateriaa tai sellaisenaan hyvän leivän kanssa jne.

Kuvaa ei tullut otettua uunista ottamisen jälkeen, mutta tuskin tarpeen. Ajattelin joskus kokeilla myös foliossa grillissä, hyville grillilisukkeille kun on aina käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti