Resepti tulee osissa, siten löydän kiinnostavat osat myöhemminkin helposti. Tässä ensin liha.
Hiero lihan pintaan maustesekoitus jossa on yksi ruokalusikallinen kutakin: suolaa, kuivattua timjamia, mustapippuria, murskattuja katajanmarjoja ja fenkolin siemeniä. Ruskista lihan pinta paistinpannulla. Kypsennä sen jälkeen 125 asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on 54 astetta (vei puolisen tuntia). Laita folioon lepäämään 10-15 minuutiksi sillä aikaa kun viimeistelet lisukkeet.
Aika hyvä kypsyysaste ja mureatakin oli. Not so very much bad at all! Lautasella myös pikkelöityjä vihanneksia (keltajuurta, butternut kurpitsaa ja pikkusipuleita), kurpitsasosetta, raakoja ja paistettuja herkkusieniä, friteerattuja pankoperunoita ja krassia.
Aivan uskomatonta miten pätevät kokit pystyvät luomaan tällaisia yhdistelmiä, siihen ei riitä minun taitoni, mutta mä oon aika hyvä copy-paste linjalla!
Aivan uskomatonta miten pätevät kokit pystyvät luomaan tällaisia yhdistelmiä, siihen ei riitä minun taitoni, mutta mä oon aika hyvä copy-paste linjalla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti